Car tuning onderdelen voor veiligere beter functionerend voertuig

Ik ben een zelfverklaard geek. Ik wil altijd dingen optimaliseren. Mijn gezondheid, mijn financiële situatie, kennis, en dus ook mijn voertuig. Veilig wegverkeer maakt ertoe dat ik minder betaal voor auto verzekering. Daarbij het oog en het oor wil ook wat, we willen de auto naar een hoger plan tillen ook vanuit esthetische oogpunten et cetera. In deze blog ga ik met je mededelen de onderdelen die ik in juli van 2018 goedkoop op de kop kon tikken en die mijn rijplezier naar een hoger niveau gebracht hebben.

Allereerst de uitlaat. Immers het oor wil ook wat. Met de juiste uitlaat heb je een indrukwekkend geluid dat hoofden op de straten zal doen laten omkeren. We hadden al goede ervaringen met Simons uitlaten uit Zweden maar ik wilde eens wat anders proberen namelijk Eisenmann uit Duitsland. Zij hebben ook superieure top kwaliteit uitlaten die echt het verschil maken t.o.v. normale uitlaten.

-> Extreme-Carstyling.nl – Eisenmann Uitlaten

Goed dat was aankoop nummer 1 die we zojuist behandeld hebben. Verder wilde ik de functionaliteit van mijn bolide verbeteren met schroefsets. Specifiek van het merk KW suspension. Dat is wederom oerdegelijke Duitse kwaliteit. Maar betaalbaar t.o.v. de zeer bekende topmerken. Bij dezelfde shop vond ik ook een uitstekend assortiment aan KW producten.

-> Extreme-Carstyling.nl – KW Suspension

Beide items waren al snel in mijn huis. Ik heb Peter, dat is een echte auto monteur van beroep gevraagd om een gunst om deze voor mij te installeren tegen een vriendprijsje. Dat wilde hij wel doen. Nu drie weken later kan ik zeggen dat mijn rijplezier zeker vergroot is en haha je moet die mensen in de straten eens zien kijken als ze mijn uitlaat horen. Geslaagde aankopen dus kan ik wel zeggen en blij dat ik het gedaan heb.